Brf Compagniet

Monsungatan 24-36

5-års besiktning

Nu är det dags för 5-års besiktning av våra lägenheter, närmare bestämt onsdagen den 9 januari 2019. 

Besiktningen kommer att utföras av en besiktningsman från Mårtensson och Håkansson AB. Vid besiktningen deltar även representanter från styrelsen och Peab. Har du inte möjlighet att närvara själv vid besiktningen, så ställ låset i serviceläge, så kan lägenheten besiktigas ändå.  

 Till skillnad från 2-års besiktningen, så är det nu enbart de lägenheter som har problem som ska tas upp på besiktningen. Har du inga problem, behöver vi inte gå in i din lägenhet.

Vänligen fyll i blanketten 5-årsbesiktning, och lämna den antingen i styrelsens postlåda på Monsungatan 24-26 eller mejla den till jessica@brfcompagniet.se  Blanketten kommer att delas ut i brevlådorna inom kort. 

Vänligen returnera blanketten innan den 9 december, gäller även om ni inte har något att anmärka.

Bostadsrätterna.se

Styrelsen har beslutat att prova ett års medlemsskap i Bostadsrätterna.se

Lappar kommer att läggas i lådorna med inlogg och lösenord.

I medlemskapet ingår bl.a. tidningen Att bo i bostadsrätt som delas ut till våra medlemmar fyra gånger per år. Samt flertalet förmåner och rabatter.

Avisering om rörspolning

Spolarna Göteborg kommer till vår fastighet 26 november – 10 december för att underhållsspola avloppsledningar i kök och badrum. Arbetet görs i förebyggande syfte för att undvika framtida driftsstörningar som exempelvis stopp i avloppet. Se informationsblad här Avisering om rörspolning

Det är viktigt att spolarna får tillgång till er lägenhet. Ni som inte befinner er hemma, vänligen mejla till Jessica Jarlsdotter Nilisse på jessica@brfcompagniet.se för information om just er lägenhet.

Nyhetsbrev nr 3

Nu kommer lite information från styrelsen samlat i ett nyhetsbrev.

Ni finner det dels under ”föreningen” ovan, samt här Brf Compagniet – Nyhetsbrev #3

Monitor ska installera nytt taggsystem

Blanketter delades ut till alla boende för drygt två veckor sedan, där boende fyller i vilket telefonnummer man vill använda till den nya porttelefonen. Styrelsen ber ödmjukast alla er som ännu inte har lämnat in den att göra det snarast. Tack på förhand!

Monitor boende telefonnr

« Äldre inlägg

© 2018 Brf Compagniet

Tema av Anders NorenUpp ↑