Kallelse till föreningsstämma 2019 inkl årsredovisning 2018

Föreningsstämma/årsmöte avhålls en gång per år. Det är här man som medlem i föreningen kan göra sin röst hörd. Lämna förslag till åtgärder via en motion och rösta på de propositioner (från styrelsen) och motioner (från medlemmarna) som är inlämnat.

Valberedningens uppgift är att ta fram förslag på styrelseledamöter inför kommande period och föreningsstämman väljer vilka ledamöter man vill ge förtroendet. Vi går också igenom föregående års händelser och föreningens ekonomi.

Det är oerhört viktigt att du som medlem kommer och röstar på de alternativ som du tycker är bra/bäst för föreningen.

Föreningsstämman 2019 ska avhållas onsdagen den 22 maj kl 18:00 i Skeppshallen, Pir fyra 2, jämte Ostindiefararen i Eriksberg.

Som dragplåster har vi bjudit in VD för Västsvenska Handelskammaren, Johan Trouvé som kommer att berätta om framtidens Göteborg. Vi får höra om stadens utveckling och företagen som sätter Göteborg på världskartan.

Vi startar en halvtimme innan med kaffe och bulle, och är tacksamma för din intresseanmälan till att delta på mötet senast den 15 maj till e-post styrelsen@brfcompagniet.se eller via brev i vår låda på Monsungatan 26.

För information, så kommer vi att skicka ut kallelsen till årsmötet till Kivra brevlåda. Ni som inte har Kivra kommer att få kallelsen via posten.

Länk enbart till Årsredovisning 2018 Brf Compagniet

Tveka inte att kontakta styrelsen om du undrar över något. -Välkomna!