Vår ekonomiska förvaltare meddelar följande:
Vi har till denna aviseringen haft strul med att få till E-faktureringen. 
Vi har till denna aviseringen bytt aviseringssystem, mycket för att äntligen få till den väldigt efterfrågade funktionen att avisera via Kivra. Dock har det som sagt strulat lite med E-fakturorna. Detta ska dock jag förstår åtgärdas inom kort och samtliga som förut var registrerade för just E-faktura kommer få kvartal 4 även den vägen. Men för att säkerställa att alla får sina inbetalningsuppgifter i tid skickade man på Kivra redan nu.
Men som sagt, snart kommer dem förhoppningsvis dyka upp på de boendes internetbank som E-faktura. Så det är inte så att Kivra ersätter E-fakturor.
MEN för dem medlemmar som inte har något annat angivet distributionssätt utan blir aviserade per post idag får nu istället avierna till Kivra om man är registrerad där. Detta räknar vi med kommer vara uppskattat, även om säkert någon Kivra-användare säkert kommer höra av sig och vara sur för att dem inte får avierna per papper. Då kan vi avregistrera Kivra-kopplingen och återgå till traditionella postutskick. 
Hoppas detta ger lite klarhet! Ber också om ursäkt för strulet med E-faktura denna gången. Vi räknar dock kallt med att detta inte kommer ske igen.
Jag vill cokså upplysa er om att alla medlemmar numera via mobilt BankID kan logga in på vår nya boendeportal och se sina betalningsuppgifter helt på egen hand.
Detta via nedan länk (hittas också enkelt via Bredablicks Förvaltnings hemsida).