Hej!
Efter många års arbete har föreningen till slut nått ett förlikningsavtal med Peab beträffande ett antal reklamationer. Information har skickats ut idag, i första hand via Kivra och om ni inte har Kivra… via gammal hederlig postutdelning. Det är viktigt att ni läser detta och fortsättningsvis tömmer era brevlådor så ofta som möjligt, alternativt informerar om alternativa kontaktvägar enligt utskick.

Och!! För att arbetet skall gå smidigt och vi inte skall drabbas av extra kostnader är det väldigt viktigt att hålla era lägenheter tillgängliga enligt separat, direkt information, från Peab.

Uppdatering 2024-09-06

Uppstarten för Peab har gått bra och efter avstämning med föreningen  går nu projektet in i en mer lättplanerad fas, Som det ser ut nu kommer samtliga lägenheter, som berörs (de flesta) vara åtgärdade och återställda i slutet av november.

Planerad ordning för arbetet är 24, 26, 28, 32 och sist 34:an.

Eric på Peab har framfört att det hittills fungerat bra med tillgängligheten till lägenheterna och att det varit ett trevligt bemötande från våra medlemmar. Kul att höra!
Fortsätt håll utkik i era brevlådor, eller kontakta Peab enligt tidigare utskick för alternativ avisering (för er som inte redan gjort detta).