Monsungatan 24-36

Balkonggruppen informerar

Hej grannar,

Vi, Patrik Nord, Conny E Anderberg och Jelena Jankovic har med stor glädje och engagemang påbörjat samarbetet så att vi kan ha möjlighet, för den som vill, att glasa in sin balkong.

Fram till dagens datum har vi sökt information på hur man gör, vad som behövs, varit i kontakt med leverantörer, njutit av lite sommar och haft möte med styrelsen m.m. Vi har nu en god känsla av vad som behövs, och fått lite hjälp på vägen av bl a Peab, Göteborgs kommun och internet. Vi har fram tills nu varit i kontakt med ett antal leverantörer, varav en är leverantören av vårt befintliga balkongräcke. Vi har haft möte med dessa leverantörer där vi har ställt frågor och fått svar, vi har gått runt runt vårt hus och diskuterat balkongernas olikheter och också visat någon av våra egna balkonger från insidan. Det har utmynnat i bra info och ett inglasningsproffs syn på vad som är möjligt m.m.

Just nu väntar vi på feedback och priser.

Detta är en kort beskrivning och sammanställning på hur arbetet fortskrider. Det tar tyvärr sin tid har vi fått lära oss de senaste månaderna, men arbetet ligger absolut inte på någon vila utan rullar på med gott mod och full av energi.

Mvh

Conny, Patrik och Jelena.

2 kommentarer

  1. Lars Lindström

    Det låter jättebra.
    Tack Conny, Patrik och Jelena.

  2. Kjell Eliasson

    Lysande, jättebra jobbat, Riktigt bra att info kommer ut på sidan. Ser fram emot mer info och en blåsfri höst och vinter på balkongen.

© 2024 Brf Compagniet

Tema av Anders NorenUpp ↑