Hej.

Vi har i dagarna äntligen fått tömt lite utrymmen i vårt hus som möjliggör lite bättre ordning i våra gemensamma förråd.

  • Vi har nu möjlighet att parkera mopeder i ett gemensamt låst förråd.
  • Vi har nu barnvagnsförråd närmast hissen, i alla trappuppgångar.
  • Vi har nu ett extra cykelförråd.

Som ni har kanske lagt märke till har det kommit upp lite skyltar som ska hjälpa oss.
Till att börja med är nu förråden närmast hissen i varje trappuppgång ett kombinerat barnvagns- och rullstolsförråd, ej ett cykelförråd eller mopedförråd.

Cyklar och mopeder är alltså inte önskvärda i dessa 4 förråd!

Anledningen till att vi trycker på att cyklar och mopeder inte är önskvärda i dessa förråd är av den enkla och rimliga anledningen att barnvagnar och rullstolar ska få parkeras närmast hissen.
Vi har idag grannar vars barnvagnar inte får plats.
Vi har minst en rullstol som använder ett av rullstolsförråden, som har svårigheter att komma ut och in p.g.a. cyklarna.
Mopeder måste flyttas av den enkla anledningen att de inte får parkeras i utrymmen som inte designade för att klara en brand, på det sätt som t.ex. garaget är.

Vi har två stora och ett mindre utrymme för cyklar på våningsplan minus 1, se bifogad karta som ni ska ha fått i brevlåda.
Har ni inte fått en karta, vänligen kontakta styrelsen på: styrelsen@brfcompagniet.se

Cyklar ska alltså tas in genom dörren från sidan av vårt hus, bredvid trappan, som vetter mot dockan och rullas ner genom garaget till våning minus 1, och parkeras i valfritt cykelrum.

Med detta informationsblad ber vi er som vet med er att ni äger en cykel som nu står parkerad i ett rullstols-/barnvagnsförråd att flytta på den.

Vi kommer efter den 1 november 2016, att flytta på alla cyklar som står parkerade i ett rullstols-/barnvagnsförråd till våra gemensamma cykelförråd.

Vi kommer att vara mycket tacksamma om vi slipper flytta på en enda cykel efter den 1 november och med detta brev redan tacka er som flyttar era cyklar före detta datum.

 

Är ni ägare av någon av de mopeder som står i några av förråden?
Kontakta styrelsen på: styrelsen@brfcompagniet.se så ska vi visa er var ni nu ska parkera era mopeder.

 

Mvh
Styrelsen