Nu är det dags för 5-års besiktning av våra lägenheter, närmare bestämt onsdagen den 9 januari 2019. 

Besiktningen kommer att utföras av en besiktningsman från Mårtensson och Håkansson AB. Vid besiktningen deltar även representanter från styrelsen och Peab. Har du inte möjlighet att närvara själv vid besiktningen, så ställ låset i serviceläge, så kan lägenheten besiktigas ändå.  

 Till skillnad från 2-års besiktningen, så är det nu enbart de lägenheter som har problem som ska tas upp på besiktningen. Har du inga problem, behöver vi inte gå in i din lägenhet.

Vänligen fyll i blanketten 5-årsbesiktning, och lämna den antingen i styrelsens postlåda på Monsungatan 24-26 eller mejla den till jessica@brfcompagniet.se  Blanketten kommer att delas ut i brevlådorna inom kort. 

Vänligen returnera blanketten innan den 9 december, gäller även om ni inte har något att anmärka.